Staand op de trappers bergop rijden en zwaaiende bewegingen maken met het lichaam’

danseuse, en ~

Zuid-Limburg; plaats van bourgondisch leven en plaats waar de tijd gewoon even stil lijkt te staan. Fietswalhalla en bedevaartsoord voor wielrenners. Ieder op hun manier. Velen van hen, met name zij die níet afkomstig zijn uit dit prachtige stukje Nederland, zijn vaak alleen bekend met wegen en beklimmingen die ze kennen van de ANWB- of VVV-routes, of desnoods van de Amstel Gold Race.

En zelfs dan al raken ze verliefd op ons landschap. Maar wat als er nu eens routes bestonden over wegen en beklimmingen die niet alom bekend zijn? Verstopte holle wegen en geitenpaadjes aan gruwelijke stijgingspercentages waar je hooguit een inlander zijn of haar hond ziet uitlaten? Dan moeten ze toch wel stapelverliefd worden?

En echt waar. Ook deze verstopte wegen en beklimmingen zijn prima op een (race)fiets te doen. En met de E-bikes van tegenwoordig is er voor iedereen de mogelijkheid om Zuid-Limburg van zijn aller, aller beste kant te laten zien.

En danseuse Limburg maakt routes op maat, op jouw manier. Voor jezelf, voor je fietsvrienden of voor collega’s. Of je nu gaat wielrennen of dat je met de e-bike komt. Aan jouw wensen wordt ruimschoots voldaan! En danseuse Limburg vraagt voor het maken van een persoonlijke route een vrijwillige bijdrage. In ruil hiervoor ontvang je een prachtig pakket dat garant staat voor voorpret!

“Fiets niet om te winnen. Trap, dans. Geniet. Voel je handen op het stuur en glunder bij wind, recht in je gezicht. Luister en ruik. Zie en droom. Houd je ogen open. Er is al genoeg stress in de grote mensenwereld.”

Profielen op deze website worden mogelijk gemaakt door MyCols.

Diverse foto’s op deze website zijn gemaakt door Stijn Smits.