Menu Sluiten
Waarom?

Dagelijks zakken vele Nederlanders af naar Zuid-Limburg om hier te fietsen. De Cauberg, Keutenberg en de Eyserbosweg worden structureel in de route opgenomen. Vaak ook wordt er een lus van de Amstel Gold Race gefietst. Of desnoods (een deel van) de Mergelland route. Prachtige, goed aangegeven route’s, met vele (letterlijke) hoogtepunten. Limburg op zijn mooist. En dat iedere keer weer.

Dit is echter slechts gedeeltelijk waar. Limburg is nog veel mooier dan wat je in bovenstaande route’s te zien krijgt! En danseuse Limburg kan je echt de allermooiste plekjes van Limburg laten zien, met daarin de allermooiste beklimmingen. Routes op jou/jullie maat. Met de hoogtemeters en de afstand die jij en je vrienden kiezen. Je fietst over wegen en beklimmingen waar je nog nooit eerder bent geweest. Eerlijk waar!

Aanvragen van een route.

Wanneer er via onderstaand contactformulier een route op maat wordt aangevraagd, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Het streven is om vervolgens binnen 3-4 werkdagen een volledig pakket per post aan jou te leveren waarmee de voorpret vast kan beginnen. Een pakket bestaat uit het volgende:

– Route via Strava, te exporteren als TCX. of GPX. -bestand naar uw fietsnavigatie. De route is op te vragen per bijgeleverde QR-code.
– Lijst van alle beklimmingen die in uw route zijn opgenomen.
– Uitgebreide beschrijving van enkele beklimmingen die in uw route zijn opgenomen.
– Geplastificeerd kaderplaatje met alle beklimmingen en gratis waterstops.
– Attentie voor het thuisfront.

En danseuse Limburg vraagt voor het pakket een vrijwillige bijdrage.

“De veut vast op ’t pedaal
En de spiere die staon strak
Elken berg haet zien verhaal
Ginnen maeter deín is vlak”

Rowwen Hèze – Nar Boave

Vul alleen een eind locatie in voor een route van A naar B.
Geef hier je speciale wensen aan. Bijvoorbeeld, welke heuvels juist wel of juist niet in de route moeten voorkomen.