MijnGazet: 7. Wandelroute

Een korte, maar verrassende wandeling rondom het domein Watersley, dat enkele verborgen, maar helaas verboden, trekpleisters kent.

MijnGazet: 6. Gravelroute

Ditmaal een gravel-editie rondom Doenrade welke volledig in teken staat van pittige hellingen en prachtige singeltracks. Start in het Danikerbosch!

MijnGazet: 5. Fietsroute

Een fietstocht langs de grote bierbrouwerijen in het zuiden van Limburg. Vanaf Sittard passeer je achtereenvolgens Brand, Gulpener en Alfa.

MijnGazet: 4. Wandelroute

Mysterieuze kabouterhuisjes in Elsloo! Fietsen: het Slimme Schaap, Elsloo (Terhagen)Type: WandelingAfstand en HM: 2.49 kilometer (↗ 20 meter) Deze korte, maar vindingrijke wandeling is het ideale uitstapje voor een ieder gezin dat ook deze zomervakantie viert in eigen land of rondom huis. Zoek de talloze kabouterhuisjes, tuur vanuit het iconische theehuisje de verte in of […]

MijnGazet: 3. Fietsroute

Zomaar op een vroege zondag naar Waterval. Fietsen: de Dikke Daniker, GeleenType: RondeAfstand en HM: 43.6 kilometer (↗ 320 meter) Zondagochtend – 07:00 Buiten is het akelig stil op straat. Vogels fluiten her en der een vrolijk wijsje. De opkomende zon prikkelt je zintuigen, maar wat werkelijk regeert is een haast serene rust.  Als vanzelf […]