Unieke deal met VéloLimburg!

Heuvel, wat ben je mooi’ + VéloLimburg

Bestel hieronder een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Heuvel, wat ben je mooi’ en ontvang een gratis editie van het magazine VéloLimburg, het nieuwe wielerplatform van Limburg!

Over ‘Heuvel, wat ben je mooi’: Niels Smits, bedenker én oprichter van deze website, komt met zijn eerste boek omtrent de veelal onbekende heuvels in Zuid-Limburg: Heuvel, wat ben je mooi. Hierin deelt hij zijn liefde voor het fietsen en wandelen in Zuid-Limburg. Centraal in het boek staan de gebieden in het Heuvelland waarin de massale drukte wordt vermeden. Hij neemt je mee naar de zichtbare- en onzichtbare geschiedenis van ontelbare heuvel middels een achttal fietsroutes en zevental wandeltochten.

Over VéloLimburg: VéloLimburg is – sinds april 2021 – een platform voor fietsers met een voorliefde voor Limburg. Ongeacht niveau of leeftijd: iedereen kan zich kosteloos aanmelden als vriend en zo aansluiten bij het lezerspeloton.

Als vriend van VéloLimburg ontvangt u jaarlijks in april een bewaarmagazine waarin sfeerverhalen, fotoreportages, anekdotes en tips elkaar afwisselen. Verder ontvangt u 4 tot 6 keer per jaar een E-magazine met interessante items en maakt u kans op wielerprijzen, ter beschikking gesteld door regionale partners. Meldt u aan op www.velolimburg.eu!

Vul hieronder het contactformulier in!

Tekst: Niels Smits en Tim Voncken – © 2021

Bekijk meer beklimmingen

en danseuse Limburg ft. MyCols

Samen met MyCols.app bedacht en danseuse Limburg een unieke uitdaging in het Zuid-Limburgse Heuvelland; onbekende heuvels bedwingen waar het asfalt stopt en overgaat op grind, of desnoods doodlopend zijn.

Bestel hier een gesigneerd exemplaar van ‘Heuvel wat ben je mooi’En ontvang een gratis magazine van Vélo Limburg. 

Heuvel, wat ben je mooi

Het boek Heuvel, wat ben je mooi bestel je middels onderstaand contactformulier.

€15,95